duminică, 27 decembrie 2009

LIVE: Robin Thick Ft. Nicki Minaj - Shakin It For Daddy

Robin Thick da tot ce are mai bun pe scena in cadrul emisiunii marca MTV, 106&Park, sustinand live cel mai recent single Shakin It For Daddy. De remarcat este noua prezenta feminina, Nicki Minaj, ce beneficiaza in prezent de o foarte buna promovare, avand colaborari cu nume precum Lil Wayne, Young Money, Lloyd si Mariah Carey. Abia astept sa vad clipul celor doua!


The Underdog Project - Winter Jam

Fara indoialala piesa perfecta pentru acest sezon. Happy holidays!



joi, 24 decembrie 2009

LeToya Luckett - Lazy (new song)

LeToya Lucket, fosta componenta Destiny's Child si-a urmat frumos drumul celebritatii si al pasiunii pentru muzica, anul acesta revenind pe piata muzicala un cu un nou album, intitulat Lady Love. Dupa o prima ascultare, Lazy mi se pare unul din cele mai reusite track-uri de pe materialul discografic, ce va invit sa-l ascultati mai jos, intr-un fan made video:


Ultimele secvente cu Brittany Murphy

Brittany Murphy tocmai terminase de filmat ceea ce avea sa ramana ultima sa pelicula. Actrita a incetat din viata in urma cu cateva zile in urma unui atac de cord. Filmul se numeste "Abandoned" si va iesi pe piata in 2010. May God bless her soul!


LIVE: Word & Music with Mary J. Blige

Mary J. Blige a interpretat live in cadrul unei editii speciale BET, 5 piese de pe noul sau album Stronger With Each Tear: Good Love, In The Morning, I'm Goin' Down, Enough Cryin' si I Am.




marți, 22 decembrie 2009

Jay-Z feat Mr Hudson - Young Forever (video)

Jay-Z si Mr Hudson au scos pe piata o noua varianta a celebrei piese Forever Young a celor de la Alphaville. Aceasta a fost compusa de micul geniul al Americii, Kanye West.

vineri, 18 decembrie 2009

Rihanna ft. Young Jeezy – Hard (video)

Hard este, dupa a mea parere, cea mai reusita piesa de pe Rated R. Insa nici aceasta nu a scapat neatinsa de amprenta durei experiente a cantaretei.


joi, 17 decembrie 2009

Alexandra Burke & JLS - XFactor Performance

Cu ocazia finalei X Factor (btw, congrats Joe, such a charming winner), castigatoarea sezonului trecut Alexandra Burke si ocupantii locului secund, JLS, si-au unit fortele pentru un show incendiar, interpretand cele mai recent single-uri Bad Boys si Everybody in love. Ce a iesit puteti vedea mai jos:



                                                                           Joe McElderry

marți, 15 decembrie 2009

Leona Lewis - I See You (Avatar Song)

Astazi a avut loc lansarea clipului artistei Leona Lewis pentru single-ul I See You, ce promoveaza cel mai anticipat film al anului Avatar. Nu uitati, vineri, pe 18 decembrie va avea premiera si in Romania!


Melanie Fiona - Monday Morning

Melanie Fiona a lansat clipul celui mai nou single de pe albmul The Bridge, intitulat Monday Morning. Single-ul anterior al acesteia, It Kills Me, a fost premiat recent cu Grammy-ul pentru Best Female R&B Vocal Performance.


luni, 14 decembrie 2009

Timbaland ft Drake - Say Something (new video)

Timabland and Drake isi unesc fortele pentru un fresh single, Say Something. Piesa o gasiti pe noul album al lui T., Shock Value II. Hottt Drake!


Sean Paul - Hold My Hand (new video)



Hold My Hand este noul extras de pe al patrulea si cel mai recent album al lui Sean Paul, Imperial Blaze, lansat pe 18 august anul acesta. Sper ca viitorul clip va fi la piesa Double Safety Lately, favorita mea de pe acest album. Enjoy



Double Safety Lately


Aria (Paradiso Girls) feat. Shwayze - Get U Home

Paradiso Girls este un grup compus din 5 membre din regiuni diferite: SUA, Franta, UK, Barbados si Filipine. Acestea au semnat cu casa de discuri a componentului BEP, Will.i.Am si in prezent lucreaza la albumul de debut. Intre timp, Aria, originara din Franta a colaborat cu Shwayze pentru remixul piesei Get U Home, pe care va invit sa-i dati play mai jos:


The Plastiscines - Bitch (new video)

Bitch este noul single al fetelor de la The Plastiscines ce face parte de pe al doilea lor LP, intitulat About Love. Piesa este un single puternic, revigorant, ce se adreseaza noii generatii feminine. Pareri?


LIVE: Cheryl Cole, Rihanna & Alexandra Burke








Chromeo - Night by night (new video)



Night by night este cel mai recent single al producatorilor canadieni de la Chromeo. Acestia au lansat primul album in 2004, intitulat She's in control urmand ca in 2007 sa revina cu Fancy Footwork, material ce le-a oferit o substantiala popularitate.


Sade - Soldier Of Love (new single)



Legendara solista Sade revine pe piata muzicala dupa o pauza de 3 ani cu un nou single ce va intra pe albumul omonim, Soldier of Love. Materialul va avea lansarea de Valentine's Day in 2010.


Timbaland Ft. Justin Timberlake - Crazy Girl (new single)



Din ce in ce mai multe piese de pe materialul Shock Value 2 continua sa apara pe internet. Una dintre aceastea este Crazy Girl, Timbaland reluand cu aceasta ocazie colaborarea cu Justin Timberlake.
Justin si Tim au o chimie evidenta, cei doi lucrand impreuna inca de la primul album al fostului component 'N Sync.  Shock Value 2 a avut lansarea pe 8 decembrie.


miercuri, 9 decembrie 2009

Mariah Carey - H.A.T.E.U. (new video)

Mariah Carey a lansat intr-un final anticipatul clip al single-ului H.A.T.E.U. (Having a Typical Emotional Upset). Piesa are si o varianta remixata cu Gucci Mane, Big Boi si OJ Da Juiceman, ce personal o prefer in defavoarea baladei. Enjoy


sâmbătă, 5 decembrie 2009

Leona Lewis - I Got You (LIVE)

In ultima perioada prestatiile muzicale live s-au atasat de gusturile mele si ascult cu mai mult entuziam piesele respective. Este inedit sa observi evolutia unui artist, in special cand aceasta se reflecta in interpretarile live, timbru, tonalitate, limbajul trupului. In acel moment parca si piesa o simti altfel. Va recomand cu caldura sa va urmariti artistii vostrii preferati si pe scena, veti fi surprinsi cat de mult ii veti cunoaste. Now let's enjoy Leona!


Black Eyed Peas @ Victoria's Secret Fashion Show Live 2009

In caz ca doriti sa va delectati privirile cu cele mai atragatoare top modele ale lumii, ce au defilat anul acesta pentru Victoria's Secret, pe ritmurile celor de la Black Eyed Peas (Boom Boom Pow/Meet Me Halfway) va invit sa vizionati urmatorul clip:

Nick Jonas - Who I Am (new single)

Cel mai sexy component la band-ului Jonas Brothers paseste pe drumul spre o cariera solo, Who I Am fiind primul sau single ce suna incredibil de bine. De la versuri pana la orchestratie, piesa suna profesional si matur. Sa speram ca albumul va fi de aceeasi calitate.


Girls Can’t Catch - Echo (new video)

Ati observat ca trupele mai mici si nepopulare preiau foarte des numele unor hit-urilor ale artistilor consacrati? Poate ca este doar un alt lucru misel din asa zisa industrie muzicala. Trecand peste, azi am dat peste un clip al unor fete din UK, ce lucreaza in prezent la primul album. Asa, ce ziceam, va recomand cu caldura noul album al Leonei Lewis, lansat in noiembrie, intitular Echo. Enjoy


vineri, 4 decembrie 2009

Monica Rush - 100 doLLa biLL (new song)

Cu un sound vibrant, electronic, funk si pop, Monica Rush este pregatita sa-si faca loc pe scena muzica a New York-ului si nu numai. 100 doLLa biLL este single-ul de debut, ce vorbeste despre gold-digger-ii masculini ai planetei. Aceasta mentioneaza ca influentele muzica pe Madonna, No Doubt, Red Hot Chili Peppers, Tribe Called Quest, Nelly Furtado si the Neptunes. Gotta hear this!


Mr Hudon & Kanye West - Supernova

Mr Hudon revine in atentia noastra cu un nou clip alaturi de Kanye West. Supernova face parte de pe albumul sau lansat tocmai pe 1 decembrie, Straight No Chaser.



Dionne Bromfield - Ain't No Mountain High Enough

Ain't No Mountain High Enough este cel de-al doilea single de pe album de debut al talentatei Dionne Bromfield, intitulat Introducing Dionne Bromfield. Piesa este in colaboare cu Zalon, backup singer-ul lui Amy Winehouse.


New Musae: Ellie Goulding - Under The Sheets

Ellie Goulding este o tanara aspiranta solista din Marea Britanie, ce urmeaza sa-si lanseze albumul in 2010, unul din producatorii ce isi pun amprenta pe material fiind insusi arhicunoscutul Mark Ronson. Single-ul ei de debut, Under The Sheets suna promitator si este difuzat pe toate radiourile insulei britanice.


Jay Sean feat. Sean Paul - Do You Remember (new video)

Jay Sean a lansat clipul celui mai recent single, Do You Remember, in colaborare cu Sean Paul. Piesa se gaseste pe noul sau album All or Nothing.